Tidligere NBA-stjerne fyret: Mistænkt for seksuelt overgreb

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tidligere Sacramento Kings-stjerne Mike Bibby er onsdag blev fyret fra sit job som basketballtræner på Shadow Mountain High School.

Den nu 40-årige Mike Bibby er mistænkt for at have begået et seksuelt overgreb på en af skolens kvindelige lærere, skriver Complex.

Mike Bibby skulle angiveligt have taget fat i den kvindelige lærer og trukket hende ind i sin bil. Her skulle han have befamlet hende, ligesom han angiveligt har gnubbet sin kønsdel op af kvinden.

»Han kan ikke længere fungere som frivillig træner hos os,« har en talsmand for skolen udtalt til mediet TMZ.

Overgrebet skulle have fundet sted i februar 2017, men er først kommet frem i lyset, nu kvinden har forsøgt at få et polititilhold til Mike Bibby.

Selv har den tidligere NBA-stjerne afvist alle anklager mod ham.

»Jeg kan med den største sikkerhed sige, at denne hændelse aldrig har fundet sted. Det agter vi at bevise i løbet af sagen. Michael Bibby har ikke taget del i noget seksuelt overgreb, som denne kvinde siger,« har Mike Bibbys advokat Donald Harris udtalt.

Kvinden slap dog væk fra Mike Bibbys bil, da hun kunne vriste sig fri af hans greb i bilen. Hun vendte straks tilbage til skolens hovedindgang, hvor han igen skulle have taget fat i hende selvom to kollegaer overværede hændelsen.

Ifølge kvinden skulle Mike Bibby overfor hende have tilstået hændelsen få dage efter, den faldt sted. Her sagde han angiveligt, at han havde drukket og blot havde ønsket at invitere hende ud.

Samtidig spurgte han, om hun havde tænkt sig at fortælle nogen om hændelsen. Dengang sagde hun, at hun ikke ønskede at fortælle det af hensyn til spillerne på hans hold.

Mike Bibby spillede som aktiv godt 14 år i den bedste basketballliga i verden, NBA. Langt størstedelen tilbragte han i Sacramento Kings.

Han blev i sin første sæson udtaget til det prestigefyldte NBA All-Rookie First Team. Det betyder, at han var blandt de fem bedste spillere, der debuterede i NBA det år.