Sønnen i chok: Troede jeg vidste alt om min far

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En masse fede historier om det tidligere legendarisk basketball-hold The 'Magic' Red Bulls bliver i disse dage fortalt af stjernen over dem alle Michael Jordan.

Jordan styrede Chicago Bulls til den ene store triumf efter den anden i 90'erne, men han var selvfølgelig ikke den eneste stjerne.

Den farverige Dennis Rodman havde også sin store andel i succesen, og han var samtidig med sit flotte spil på banen også altid god for sjov og ballade uden for arenaerne.

Således kom det frem mandag i netop Michael Jordans Netflix-dokumentarserie ‘The Last Dance’, at Dennis Rodman på et tidspunkt havde hygget sig lige lovligt meget uden at få lov - med en anden kendis i Carmen Electra.

Hun prøvede sågar at gemme sig for Michael Jordan bag en sofa, da han tog sagen i egen hånd en dag og var blevet træt af Rodmans eskapader uden for banen. Derfor rejste han til Las Vegas og slæbte sin holdkammerat tilbage til klubben.

Lige præcis den historie har chokeret Dennis Rodmans søn, Dennis Rodman Jr., som troede, han ellers vidste alt om sin til tider skøre far.

»Det eneste, jeg ikke vidste, var den tur. Jeg vidste ikke, du kunne finde på det. Jeg troede ikke, du kunne finde på at gå hen til din træner og sige: 'jeg har brug for ferie',« siger han ifølge New York Post´i en Instagram-live. Modellen Carmen Electra føler dog ikke, der var meget ferie over det.

»Jeg husker at være i Vegas. Der var knald på. Festen startede fra første øjeblik. Dennis følte, at han var nødt til at stikke af. Han kunne godt lide at tage ud. På klubber. Så vi tog på hans favoritrestaurant og derefter på natklub. Derefter fortsatte det, da de lukkede ned. Det stoppede ikke. Det var helt klart en beskæftigelse at være Dennis' kæreste. Han var vild,« forklarer hun om Dennis Rodman, der sikkert har en enkel historie eller to mere i ærmet, som sønnike ikke kender til.