Jennifer Lopez vil købe storklub

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hollywood-stjernen Jennifer Lopez kan meget vel blive medejer af den store baseballklub New York Mets.

For et år siden gik hendes forlovede Alex Rodriguez, der har en fortid som stjernespiller i MLB, på knæ og friede til hende, og det ligner, at hun endelig har et match efter flere forliste ægteskaber.

I hvert fald deler de begge tilsyneladende så meget kærligheden til baseball, at celebrity-parret vil købe sig ind i storklubben New York Mets.

Det skriver Forbes.com.  

Ifølge mediet vil de tage ejerskab over klubben med rigmanden Richard Tsai fra Taiwan som medinvestor.

Tsai er god for en personlig formue på 20 milliarder kroner og har tjent sine enorme rigdom i bank-, forsikring- og sikkerhedsbranchen, mens hans firma med broren Daniel, Fubon Financial Holdings, er mange gange mere værd, end han selv har på bankkontoen.

'JLo' og hendes forlovede har også en anden rig person i Wayne Rothbaum med i samtalerne om at investere sammen i klubben. Rothbaum forsøgte i 2017 at købe sig ind i Miami Marlins, men mislykkedes.

Under alle omstændigheder har Jennifer Lopez og Alex Rodriguez behov for en rig medinvester, da Mets' ejer Steve Cohen har prissat klubben til 18 milliarder kroner, hvilket trods alt er mindre, end stjerneparret selv har råd til at betale.