Uforklarlige tal, lavine af spammails og trusler til medarbejdere: Få overblikket over Probana-sagerne

Det startede med en Operation X-udsendelse, og siden er flere afsløringer fulgt i kølvandet. Problemerne hober sig op hos Probana Business School og Peter Sonne Joensen. Vi har samlet vores dækning her.

ARKIVFOTO: Fra venstre; Probana Business Schools kontorer på Sankt Annæ Plads 13 i København og Peter Sonne Joensen, direktør i Probana.
Læs mere
Fold sammen

Fredag d. 18. november 2016

Skandaleramt kursusfirma fyrer 70 medarbejdere

Probana Business School, der det seneste år har været hovedpersonen i en række skandalesager, har fredag fyret 70 medarbejdere. Det sker i forlængelse af en kritisk udsendelse hos Operation X, oplyser virksomheden. Læs historien her. (abonnement)

 

Torsdag d. 24. november 2016

Stor mystik om Probanas fyringsrunde: Hvem er de 70 fyrede medarbejdere?

Den skandaleramte kursusvirksomhed Probana Business School meddelte fredag, at man var tvunget til at fyre 70 fuldtidsmedarbejdere i forlængelse af en kritisk TV-dokumentar. Men har direktør Peter Sonne Joensen så mange ansatte under sine vinger? Berlingske Business har undersøgt påstanden. Læs historien her. (abonnement)

 

Fredag d. 25. november 2016

​HK skyder på skandaleramt firma: Probana skylder ansatte tusindvis af kroner

Trods en stribe forlig mellem kursusvirksomheden og selskabets medarbejdere skylder Probana stadig flere medarbejdere penge, fortæller fagforeningen HK. Interne mails blotlægger et råt arbejdsmiljø. Læs historien her. (abonnement)

 

Onsdag d. 30. november 2016

Tusindvis af spammails kan efterlade kendt kursusfirma med historisk millionbøde

I næste uge sidder den udskældte kursusdirektør Peter Sonne Joensen på anklagebænken i en historisk stor sag om spammails, der potentielt kan efterlade kursusvirksomheden med en millionregning. Læs historien her. (abonnement)

 

Torsdag d. 01. december 2016

Presset kursuschef til medarbejdere: Krads penge ind eller mist jeres løn

Den skandaleombruste kursusdirektør Peter Sonne Joensen har i en email til sine medarbejdere onsdag meddelt, at en del af staben ikke vil få deres løn, medmindre de får »rykket penge hjem« fra debitorer. HK har aldrig oplevet mage, mens arbejdsmarkedsforsker kalder det »yderst alvorligt«. Læs historien her. (abonnement)