Uber-ballade, højtflyvende grundskyld og rente-usikkerhed

Der er mange spørgsmålstegn og endnu flere holdninger til hvilken vej den amerikanske rente bør bevæge sig. Mindre tvivl er der om, hvilken vej grundskylden går. Det er op.

Godmorgen

Skal, skal ikke? Der er vild uenighed blandt økonomer og eksperter. Verdens største og i særklasse mest magtfulde centralbank står nemlig foran en af de mest vanskelige opgaver nogensinde i historien. Skal de sætte renten op i USA nu, eller skal de vente og se tiden an? Vi ser på scenarierne.

Der vanker stigninger i grundskylden til boligejere i København, Frederiksberg og Gentofte – også selv om en af kommunerne har forsøgt at dæmme lidt op for stigningen i den forhadte grundskat.

Og så er der ballade om Uber igen. De etablerede danske taxifolk kræver et indgreb mod taxi-appen, som de mener er ulovlig, og har indkaldt stordemonstration foran Christiansborg kl. 11. Mød talsmanden, der frygter at nogen snart tager loven i egen hånd.

I dag offentliggør Nationalbanken kvartalsregnskab, derudover leverer IT-giganten, Oracle, regnskab. Se Business-kalenderen her.

Berlingske Business ønsker dig en god dag