Telia klar med 180 hotspots

Internet. Telia giver adgang til trådløst internet fra eksempelvis 7-Eleven butikker.

Efter købet af YesIHotspots trådløse infrastruktur i starten af 2006 er Telia nu klar med 180 hotspots fordelt i Danmark og ca. 1.100 andre steder i hele Norden. Produktet vil blive solgt via skrabekort, onlinebetaling og SMS.

Et hotspot er en trådløs bredbåndsadgang baseret på Wi-Fi, der dækker et bestemt geografisk om-råde, så man f.eks. er sikret internetadgang, mens man sidder på en café, i lufthavnen eller på et hotel.

- Siden opkøbet af YesIHotspot har vi arbejdet hårdt på at udbygge infrastrukturen, hvilket altså nu har resulteret i, at vores hotspot-løsning er klar, udtaler Peter Bredgaard, der er direktør for forretningsudvikling hos Telia og fortsætter: - Vores hotspots er en rigtig god løsning, hvis man vil arbejde væk fra kontoret, læse sine e-mails og se sin kalender imens man er ude i sommerlandet eller måske dele sine feriebilleder med familie, ven-ner og kolleger.

Internet i 7-ElevenAdgang til de nye hotspots kan købes på flere forskellige måder, bl.a. via 24-timers skrabekort, som fås i Telias egne butikker, eller ved at betale online enten med kreditkort eller SMS.

Listen over hotspots omfatter bl.a. 7-Eleven butikker, udvalgte FONA-butikker samt en lang række caféer, hoteller, restauranter og campingpladser og er siden januar blevet udvidet til også at omfat-te Telias egne butikker. - trichs