Stjernemærke, studenterdyst og stemmeslugere

Foto: Bax Lindhardt

Læs i dag om det nye »stjernemærke«, der skal guide forbrugerne til at købe svinekød, hvor dyrevelfærd er i højsædet. Men ifølge dele af detailhandlen og interesseorganisationer kan mærket risikere at vildlede forbrugerne.

I disse dage forsøger kritiske låntagere for første gang i Nykredits 165-årige historie at komme ind i repræsentantskabet. Oprørerne vil både bremse børsnotering og bidragssatsernes himmelflugt. Synes du, at en børsnotering af Nykredit er en god eller skidt idé? Deltag i afstemningen.

Konkurrencer, hvor studerende dyster om at løse udfordringer for erhvervslivet, bliver stadig mere populære på universiteterne. For de studerende er de såkaldte case competitions et værktøj til at styrke cvet, mens det for erhvervslivet bl.a. handler om at spotte de dygtigste talenter, inden konkurrenterne gør det.

Læs også erhvervskommentator Jens Chr. Hansens portræt af den nu afdøde Bitten Clausen, som var kulturbærer af de tanker og værdier, som Danfoss-stifteren, Mads Clausen, havde med sin virksomhed - og se billederne fra hendes lange liv.

Novo Nordisks bestyrelsesformand Göran Ando har sendt et skarpt signal til kandidaterne til Lars Rebiens efterfølger om, at de skal opføre sig ordentligt. Det ville ikke være nødvendigt, hvis alt var fryd og fordragelighed i Novos øverste ledelse, skriver Claus Skovhus i sin seneste blog.

Der bliver i dag afhold afgørende valg til Foreningen Nykredits repræsentantskab. Se business-kalenderen.

Business.dk bestyres i dag af Sonny Wichmann

God dag.