Smæk til de store banker, ledelseskaos i Kopenhagen Fur og Icopals børsnoteringsplaner

Foto: Kasper Palsnov.
Læs mere
Fold sammen

Da Thomas Borgen tiltrådte som adm. direktør i Danske Bank i september 2013, satte han kunderne øverst på listen over fokuspunkter. Men banken døjer stadig med den laveste kundetilfredshed, selv om den er forbedret en smule siden lavpunktet. Men hvordan hænger det sammen, at kundetilfredsheden er lavest i storbankerne Danske Bank og Nordea, når det samtidig er de banker, der har flest kunder? Få svaret i nyhedsanalysen.

Hvad er det lige, der sker i toppen af Kopenhagen Fur? Kopenhagen Furs viceadministrerende direktør Kenneth Loberg fratrådte forleden meget pludseligt med øjeblikkelig virkning - kun en uge efter at han var udpeget. Pressemeddelelsen med nyheden brugte bl.a. ordet »tillidsbrud«. Vi graver naturligvis videre i den sag.

Når Icopal sandsynligvis i begyndelsen af 2016 forsøger at blive børsnoteret, kommer der i hvert fald én attraktiv vare på hylderne: Store opkøbsplaner i Europa.

Og i den mere kuriøse ende denne morgen: Amerikanerne tager deres pizzaer alvorligt. Så alvorligt, faktisk, at det kan være med til at afgøre valgkampe. Læs USA-korrespondent Kristian Mouritzens beretning fra sit stampizzaria i New York.

I dag kommer Eurostat med august-tallene for detailhandlen i EU. Læs, hvad der ellers sker i Business-kalenderen.

God læselyst.

Anders Rostgaard, dagens onlineansvarlige