Revisionskrig, fritvalgs-TV og ting og sager

Foto: David Leth Williams. Søstrene Grene har åbnet ny butik på Kultorvet i København.
Læs mere
Fold sammen

Revisorbranchen er almindeligvis kendt som »pæn«. Men højst usædvanligt har revisionshuset PwC offentligt rettet et hårdt angreb mod konkurrenten KPMG for selskabets tidligere revision af sikringsselskabet G4S, der er børsnoteret i København. PwC kalder KPMGs revision for ukvalificeret og peger på en stribe fejl i det netop udsendte årsregnskab for 2015.

»Ting og sager-kæden« Søstrene Grene åbner i disse år nye butikker i hele verden og bare vokser og vokser. Fremgangen har skabt interesse fra kapitalfonde, men brødrene Grene, som ejer virksomheden, har ikke tænkt sig at skille sig af med Anna og Clara. Læs interviewet med Mikkel Grene.

Og så en kontant nyhed fra morgenstunden. Danmarks næststørste TV-leverandør, Stofa, er efter et halvt års forhandlinger klar til at lancere fritvalgs-TV fra 31. marts.

Iagttagere mener, at Formel 1 står midt i sin værste krise nogensinde, fordi tilhængerne får stadigt sværere ved at »mærke« løb, biler og kørere. Læs vores erhvervsredaktør Peter Suppli Bensons blog om Formel 1 - verdens hurtigste pengemaskine.

Fredagen byder i øvrigt på årsregnskab fra statens »bankskraldespand«, Finansiel Stabilitet. Se business-kalenderen.

Business.dk bestyres i dag af Sonny Wichmann