Plummer og politifolk starter detektivbureau for erhvervslivet

En række tidligere chefer fra Bagmandspolitiet, Københavns Politi, Rigspolitiets Rejsehold og Europol går nu sammen med DRs tidligere generaldirektør Kenneth Plummer og etablerer et dansk detektivbureau.

Kenneth Plummer går ind i privatdetektivbranchen Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Et nyt detektivbureau med tidligere topfolk fra Bagmandspolitiet, Københavns Politi, Rigspolitiets Rejsehold og Europol etablerer nu sammen med DRs tidligere generaldirektør Kenneth Plummer et stort dansk detektivbureau. Det nye bureau, Parsifal Services, skal hjælpe virksomheder med at afsløre, efterforske og bevise svindel i dansk og internationalt erhvervsliv, skriver Børsen.

Blandt initiativtagerne er tidligere vicepolitiinspektør og operationel chef for Bagmandspolitiet Henning Hansen, ligesom den tidligere chefpolitiinspektør i Københavns Politi Kaj Wittrup ifølge Børsen ventes at indtræde i selskabets bestyrelse.

»Vi har konstateret et behov for efterforskning til danske og internationale virksomheder. Politiet er presset på ressourcerne, og vi vil gøre en forskel ved at hjælpe virksomheder med at få begrundet deres mistanke, inden de går til politiet, indleder en civil sag eller skrider til afskedigelser,« siger administrerende direktør i Parsifal Services, Jan Jarlbæk, der har 23 års politierfaring fra stillinger i blandt andet Rejseholdet og Europol.

Det nye firma stiler »langt højere« end de allerede etablerede udbydere på området, som ofte ikke har uddannelse i dansk politi, siger Jan Jarlbæk til Børsen.

I løbet af fem år satser Parsifal Services på at have 30 til 40 efterforskere, revisorer og andre specialister med på holdet.

Kenneth Plummer har tidligere været bestyrelsesformand i firmaet Group Confidence, der har specialiseret sig inden for sikkerhed og efterforskning.

»Fra min korte periode som formand for Group Confidence har jeg fået det klare indtryk, at der er et ret stort markedspotentiale. Der er ikke professionelle udbydere herhjemme, så der er plads til en seriøs udbyder med de rette kompetencer,« siger Kenneth Plummer, der er formand for Parsifal Services, til Børsen.