Parken lukker totalt i om kursmanipulationssag

Parken nægter fortsat at stille op til interview omkring koncernens kursmanipulationssag.

Foto: Martin Sylvest. Arkivfoto: Parken anker ikke sin dom for kursmanipulation endnu en gang.
Læs mere
Fold sammen

Fodbold- og fritidskoncernen fra Østerbro har tirsdag opgivet at indbringe dommen fra Østre Landsret for Højesteret

Men ud over en kort meddelelse til fondsbørsen vil Parken ikke svare på spørgsmål om sagen, oplyser pressechef Jes Mortensen fra Parken Sport & Entertainment til Ritzau Finans.

Den samme tavshed blev journalister også mødt med forrige uge, da Parken i landsretten blev idømt en bøde på 13 mio. kr. - samt en del af sagsomkostningerne - som straf for grov kursmanipulation ved handler med selskabets egne aktier.

Selskabet ændrer dog ikke på sine forventninger til 2017 om en omsætning på 1250 til 1275 mio. kr. og et resultat før skat på 60 til 80 mio. kr. Parken vil dog ikke oplyse, om de 13 mio. kr. og sagsomkostningerne regnes med i den forventning, eller om de er bogført som særlige poster uden for det almindelige resultat.

Københavns Byret idømte i 2015 Parken en bøde på 1 mio. kr. for handlen med egne aktier, men den dom ankede selskabet til landsretten.

Også tidligere bestyrelsesformand Flemming Østergaard og daværende direktør Jørgen Glistrup ankede deres domme fra byretten og modtog skærpede domme ved landsretten. Dommene lød her på halvandet års fængsel til hver.

Parken-aktien starter tirsdagens aktiehandel med at stige 0,6 pct. til 87 kr. - blandt andet oven på fodboldholdet FC Københavns sejr i superligaens slutspil mandag aften, der bringer klubben tættere på mesterskabet.