Overvågning, forsvundne millioner og skoleret i Finanstilsynet

Foto: Torben Christensen

Det er tid til et opgør med de omstridte metoder, som forsikringsselskaberne benytter til at efterforske og overvåge deres kunder. Det mener Socialdemokraterne og SF, efter at Berlingske flere gange har beskrevet selskabernes kontroversielle efterforskning af enkeltpersoner. I dag kan vi fortælle om Inge Rode, der ud af det blå fik stoppet sine udbetalinger fra PFA og endda fik et krav om at tilbagebetale over en halv million kroner. Det skete på baggrund af private billeder på nettet.

Læs også om sagen om påstået svindel hos Johan Schlüter Advokatfirma, hvor producentforeningen hævder sig snydt for 175 mio. kr. Hvordan kan man egentlig miste så mange penge uden at opdage det?

Og apropos sager i den grå zone, så skal både direktion og bestyrelse i det omstridte investeringsselskab Hellerup Finans og revisionsfirmaet BDO nu redegøre over for Finanstilsynet og Erhvervsstyrelsen om årsagerne til BDOs pludselige fratræden i fredags.

Bilgiganten Volkswagen mener selv, at den nu er kommet ud på den anden side af krisen. Nu skal den bare i gang med den praktiske oprydning efter dieselskandalen. Der lurer dog flere udfordringer, hvis VW skal klare sig i konkurrencen med de andre bilkæmper. Læs vores erhvervsredaktør Peter Suppli Bensons blog.

Business.dk bestyres i dag af Sonny Wichmann

God dag