Northern Rock har succes med opsparingskonto til erhverv

Den britiske storbank Northern Rock melder om en stor interesse for bankens tilbud til mindre og mellemstore danske erhvervsvirksomheder om en opsparingskonto med fem procent i rente uden bindinger eller -gebyrer.

- Målet om at opnå et indlån på to milliarder kroner inden for det første år blev allerede indfriet i juni måned. Det samlede indlån var med udgangen af juni på 2,8 milliarder kroner, som blandt andet skyldes særdeles stor interesse for erhvervsopsparingen, der blev lanceret i midten af maj måned og allerede har tiltrukket en milliard kroner, hedder det i en meddelelse.

Northern Rock, som i februar gik ind på det danske marked med en gebyrfri højrentekonto til privatkunder, mener fortsat, at konkurrencen på det danske bankmarked er for slap.

- Med vores tilbud til kunderne om markedsledende en rente på 5 procent og ingen gebyrer er det lang tid siden, vi har mærket noget til den rentekrig, som brød ud i begyndelsen af februar, udtaler direktør for Northern Rock i Danmark, Jan Thygesen.

- trichs