Nordmand er ugens vinder - skatteminister er taber

GN Store Nords norske formand varsler, at han tør investere i en tid, hvor andre tøver. Derfor bliver han kåret til ugens vinder af Berlingske Business' Jens Christian Hansen og Peter Suppli. Til gengæld får Benny Engelbrecht taberplacering for at have lagt sig ud med erhvervslivet. Se mere her.

Foto: Erik Refner

Med nye regler for beskatning i forbindelse med ejerskifte, har  skatteminister Benny Engelbrecht lagt sig ud med store dele af dansk erhvervsliv og måske gjort det svært for små - og mellemstore virksomheder at skabe vækst og arbejdspladser.

Det mener Berlingske Business' nyhedschef Peter Suppli Benson, der derfor kårer ministeren til Ugens taber i magasinet "Ugens vindere og tabere". Her ser han sammen med erhvervskommentator Jens Christian Hansen nærmere på nogle af de personer og virksomheder, der har formet ugen der gik i dansk erhvervsliv.

GN Store Nords formand, Per Wold-Olsen kåres til ugens vinder, efter at han har løftet lidt af sløret for sine fremtidige planer. Nordmanden lægger op til at tilføje et nyt forretningsben til koncernen og viser dermed mod i en tid, hvor mange tøver, mener Jens Christian Hansen.