Mere debat i Business

Følg synspunkter om erhvervslivets forhold i avisen og på business.dk.

Følg synspunkter om erhvervslivets forhold i avisen og på business.dk. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Berlingske Business vil være stedet, hvor debatten om dansk erhvervsliv mødes. Derfor skruer vi nu op for debatten om erhvervslivet.

Vi ved, at diskussioner om skat, økonomi, iværksættere, ansvarlighed, grådighed og redelige forhold i virksomheder optager ikke alene beslutningstagerne i og omkring erhvervslivet, men danskerne i al almindelighed.

Vi vil præsentere holdninger og meninger om de helt nære udfordringer og følge de store globale udsving.

Du vil finde meninger og holdninger to steder i avisen. Allerede på side 2 udlægger skiftende redaktører fra Berlingske Business aktuelle erhvervsbegivenheder. Længere inde i Business-sektionen finder du fra mandag til fredag en ny side, der hedder Opinion, hvor nøglepersoner i dansk erhvervsliv vil bidrage med synspunkter inden for økonomi, media, iværksætteri og ledelse.

Og du kan selv bidrage. Vi kan ikke love, at alle indlæg kommer i avisen, men de vil blive læst og vurderet. Nogle vil finde vej til avisen, andre vil blive lagt på vores site, business.dk, hvor du også kan gå på opdagelse i vores blogunivers.

I avisen arbejder vi med tre formater: Læserbrev (kort kommentar på ca. 1200 til 1500 anslag inkl. mellemrum), synspunkt (udvidet kommentar på ca. 3300 anslag inkl. mellemrum) og Business-kronik på ca. 5000 anslag inkl. mellemrum. Vi vil i visse tilfælde redigere og forkorte indlæg.

Vil du være med til at skabe et stærkt debatunivers i Berlingske Business, så skriv til business-opinion@berlingske.dk.

Husk, at den bedste debat er skrevet i respekt for sin modpart.