Læs torsdagens Business-kalender

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Foto: Henning Bagger. I morgen kommer DSB med regnskab for de ni første måneder af 2016.
Læs mere
Fold sammen

BUSINESS

10:00 Høreapparatskoncernen William Demant kommer i dag med regnskab for de første tre kvartaler af 2016.

11:00 DSB med regnskab for de ni første måneder af 2016.

15:30 Kåring af Årets Ejerleder

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)

3. kvartal: ALK (Telekonference kl 12:00), Højgaard Holding B., Monberg & Thorsen, Schouw & Co., William Demant
Peers: Danske Bank (Nykredit, Q3), Dong Energy (Enel, Q3), Novo Nordisk (kl. 08.00, Astrazenica, Q3), Vestas Wind Systems (Nordex, Q3), Vestas Wind Systems (Gamesa, Q3, efter børsluk), Vestas Wind Systems (kl. 07.00, Siemens, FY)

Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Forbruger- og nettoprisindeks, oktober 2016

Udland:
- 0.50: Japan: Maskinordrer, Y/Y, sep
- 11.00: Grækenland: Ledighed, aug
- 14.30: USA: Nytilmeldte ledige, uge 44
- 14.30: USA: Fortsat ledige, uge 43

KULTUR

Åbent samråd med skatteminister Karsten Lauritzen (V) om lovgivningen vedrørende fertilitetsbehandling og moms. Ministeren skal blandt andet svare på, hvorfor fertilitetsbehandling ikke kan fritages for moms, når det er mandens sædkvalitet, der er problemet, men godt kan fritages for moms, hvis det skyldes en diagnose hos kvinden.


Finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) er kaldt i samråd om det offentliges brug af virksomheden "Forenede Service". Det er social- og indenrigsudvalget, der har indkaldt ministeren. Ministeren skal blandt andet redegøre for offentlige myndigheders og virksomheders brug af "Forenede Service" og samtidig forholde sig til, om det er rimelig, at det offentlige benytter sig af en servicevirksomhed, der snyder deres medarbejde.

Finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) er kaldt i samråd om Krifas overenskomst med Alliance Security System. Det er beskæftigelsesudvalget, der har kaldt ministeren i samråd, hvor han blandt andet er blevet bedt om at redegøre for, hvordan dårligere løn og arbejdsforhold på vagtopgaver udført for Moderniseringsstyrelsen stemmer overens med formålet om arbejdsklausuler.