Læs tirsdagens Business-kalender

Her er nogle af tirsdagens begivenheder.

Foto: Torben Christensen. Tryg.
Læs mere
Fold sammen

ERHVERV

07:30 Tryg med halvårsregnskab
Forsikringsselskabet Tryg kommer i dag med halvårsregnskab.

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
2. kvartal: Tryg (kl. 07.30)

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Regnskabsstatistik for landbrug, 2016
Udland:
- 16.00: USA: Engroslagre, maj

KRIMINAL

09:30 Uber-chauffør risikerer bøde på halv million kroner
Københavns Byret behandler i dag politiets sager mod fem Uber-chauffører. Det er prøvesager i en ny bølge. Denne gang bygger bødekravet på oplysninger fra skattemyndighederne i Holland, hvor Uber har hovedkvarter. Den ene afkræves en bøde på 590.000 kroner. Der ventes dom i sagerne i dag.

UDLAND

09:30 Ung syrer mistænkes for plan om bombeterror i København
Retten i den sydtyske by Ravensburg (Landgericht Ravensburg) ventes i dag at fortsætte straffesagen mod en ung syrisk flygtning, som ifølge anklagemyndigheden delvist har tilstået planer om at sprænge en bombe i København. Manden blev i november anholdt med 17.000 tændstikker, fyrværkeri, 17 batterier, seks walkie-talkier og to køkkenknive i rygsækken. Sagen begyndte 19. juni og ventes at fortsætte 12. juli.

Ruslands udenrigsminister besøger Bruxelles
Ruslands udenrigsminister, Sergej Lavrov, besøger i dag og i morgen den belgiske hovedstad Bruxelles. I dag besøger han EU, hvor han skal mødes med EU's udenrigschef Federica Mogherini, mens Lavrov i morgen skal mødes med Belgiens udenrigsminister, Didier Reynders. Dagsordenen på møderne er blandt andet samarbejde, situationen i Mellemøsten og Nordafrika, samt bekæmpelse af terrorisme.