Læs tirsdagens business-kalender

Her er nogle af tirsdagens store begivenheder.

Tøjkæden H&M præsenterer tirsdag sit årsregnskab. Fold sammen
Læs mere
Foto: PONTUS LUNDAHL

Business

08:00 Årsregnskab for H&M
Tøjkæden H&M præsenterer tirsdag sit årsregnskab.

09:00 Arbejdsløsheden i 2016
Danmarks Statistik kommer med tal på arbejdsløsheden i december - og dermed for hele 2016.

12:00 Ringkjøbing Landbobank med regnskab for 2016
Ringkjøbing Landbobank præsenterer tirsdag årsregnskab for 2016.

13:00 Modeugen i København begynder
Copenhagen Fashion Week begynder tirsdag og strækker sig frem til den 3. februar. Under modeugen vil der være shows med de største danske designere, og der vil også være to 'trade fairs', Copenhagen International Fashion Fair og Revolver. Modeugen åbnes med en frokost på Københavns Rådhus klokken 13.00, mens de første shows allerede begynder klokken 15.00 med Won Hundred.

16:00 Designer's Nest-pris overrækkes af kronprinsessen under modeugen
Designer's Nest er et modeshow og en pris, som uddeles under den københavnske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som begyndte tirsdag. Designer's Nest er tænkt som en professionel platform for nye nordiske designere. Kronprinsesse Mary overrækker som protektor Deigner's Nest-prisen på 50.000 kroner til et af talenterne.

Generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber)
Per Aarsleff (kl. 15.00, Viby)

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
4. kvartal: Euroinvestor, Ringkjøbing Landbobank
Peers: A.P. Møller - Mærsk (Anadarko, Q4), A.P. Møller - Mærsk (kl. 03.00, Mitsui, Q3), FLSmidth (kl. 07.00, Komatsu, Q3), GN Store Nord (Plantronics, Q3), LifeCycle Pharma (kl. 04.00, Astellas, Q3), Nordea Bank (kl. 07.00, SEB, FY), Novo Nordisk (kl. 12.25, Eli Lily, Q4), TDC (kl. 08.15, Investor, FY)

SAS holder bestyrelsesmøde om base i Irland
SAS skal på bestyrelsesmødet i Stockholm tirsdag tage stilling til, om man skal flytte baser til udlandet. Diskussionen går på, om selskabet ligesom andre flyselskaber skal have base i Irland, hvilket gør det muligt at reducere omkostningerne.

Politi og ret

09:00 Finanstilsynet bryder tavshedspligt i sagen om Roskilde Bank
Østre Landsret fortsætter i et retslokale i Søborg med den store retssag om Roskilde Bank. Finansiel Stabilitet kræver en milliard kroner. Denne tirsdag ventes en medarbejder i Finanstilsynet at blive afhørt. Højesteret har bestemt, at tavshedspligten skal ophæves.

Udland

Rentemøde i den amerikanske centralbank
Det amerikanske centralbank, Federal Reserve, holder rentemøde tirsdag og onsdag.

Britisk underhus debatterer brexit-aftale
Det britiske parlaments underhus (House of Commons) indleder tirsdag debatten om regeringens forslag til aktivering af artikel 50, som indleder processen for Storbritanniens udmelding fra EU. I sidste uge afgjorde Storbritanniens højesteret, at regeringen ikke kunne aktivere artikel 50 uden at spørge parlamentet først. Underhuset har nu to dage til at debattere forslaget. I næste uge er der afsat tre dage til behandling, hvor der om onsdagen skal falde en afstemning om forslaget, inden det sendes videre til parlamentets overhus (House of Lords). Flere parlamentsmedlemmer har kritiseret tidsplanen for at være alt for presset i forhold til en reel behandling af forslaget.

Fødselsdage

Amerikansk komponist og musiker Philip Glass, 80 år.
Professor Anne Wedell-Wedellsborg, 70 år.
Fhv. socialminister og folketingsmedlem Henrik Dam Kristensen, 60 år.
Tidl. svømmer Micha Østergaard, 30 år.

Kalenderen er skrevet ud fra Ritzau Tid & Sted.