Læs tirsdagens Business-kalender

Her er nogen af tirsdagens begivenheder

Foto: Zaripov Andrei. ARKIVFOTO
Læs mere
Fold sammen

ERHVERV

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)

4. kvartal: InterMail, Roblon
Peers: DSV (kl. 22.15, Fedex, Q2)


Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Arbejdsproduktiviteten, 2015 novemberversion
Udland:
- 8.00: Tyskland: Producentpriser, y/y, nov


POLITIK

13:00 Møde i Udenrigspolitisk Nævn
I dag er der møde i Det Udenrigspolitiske Nævn. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) deltager. 1. På dagsordenen er afrapportering fra et møde i Det Europæiske Råd og uformelt EU27-topmøde den 15. december 2016.

13:30 Europaudvalget mødes
Folketingets Europaudvalg mødes i dag, hvor de skal diskutere EU-topmødet, som fandt sted den 15. og 16. december. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) deltager.


14:30 Åbent samråd om distribution af medicin til landets apoteker
Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) er i dag kaldt i samråd af Folketingets Sundheds- og Ældreudvalg. Samrådet handler om distribution af medicin til landets apoteker, og udvalget har bedt ministeren kommentere resultaterne af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens rapport "Konkurrence om distribution af medicin". Spørgsmålene er stillet af Pernille Schnoor (ALT).


UDLAND

14:00 Erdogan åbner vejtunnel under Bosporus-strædet
Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdogan, åbner Avrasya-tunnelen. Det er verdens første vejtunnel mellem Europa og Asien under Bosporus-strædet. Præsident Erdogan får selv æren af at sidde i den første bil, der kører i den 5.4 kilometer lange tunnel med det officielle navn "Avrasya Tüp Tüneli".


ØVRIGT

14:00 Vinderprojekt om byggeri af diabetes-center offentliggøres
I dag offentliggøres vinderprojektet af projektkonkurrencen om byggeri af Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC). Det er Region Hovedstaden, der står for præsentationen. Der vil være mulighed for at se de fem projektforslag samt kåringen af vinderen.