Læs tirsdagens business-kalender

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Computergiganten Apple kommer tirsdag med tal på, hvordan salget er gået i første kvartal af det forskudte regnskabsår 2015/16. Fold sammen
Læs mere
Foto: ROBYN BECK
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Business

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
1. kvartal: Rias, RTX
Peers: Genmab (kl. 12.45, Johnson & Johnson, Q4), Vestas Wind Systems (kl. 07.00, Siemens, Q1)

Generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber)
RTX (Nørresundby)

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Kvægbestanden 31. december 2015
Udland:
- 15.00: USA: Boligpriser, nov
- 16.00: USA: Forbrugertillid, jan

Computergiganten Apple kommer i dag med tal på, hvordan salget er gået i første kvartal af det forskudte regnskabsår 2015/16.

Den Amerikanske Centralbank, Federal Reserve, holder i dag og i morgen rentemøde.

Restaurant Noma åbner i dag en pop-up-restaurant i Sydney. Projektet skal ligesom den danske restaurant være baseret på lokale råvarer på højt gastronomisk niveau, og der serveres i ti uger fra havnebydelen Barangaroo.

Politik

Ligestillingsudvalget har i dag kaldt beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen (V) i åbent samråd om lovforslaget, der foreslår at tilbagerulle reglerne om kønsopdelt lønstatistik. Udvalget har blandt andet bedt ministeren redegøre for regeringens væsentligste argument for den foreslåede tilbagerulning.

Skatteminister Karsten Lauritzen er i dag kaldt i samråd om ændring ændring af lov om kommunal ejendomsskat og lov om kommunal udligning og generelle tilskud til kommuner. Ministeren skal redegøre for, hvorfor det er rimeligt at fastfryse grundskylden for ejerboliger i 2016, men ikke for lejere og andelshavere.

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen og finansminister Claus Hjort Frederiksen er i dag kaldt i samråd om Udbetaling Danmarks administration af lovforslag om boligydelsespakken. Ministrene skal blandt andet svare på, om de var orienteret om forløbet af Udbetaling Danmark, og om dette blev fortalt videre til forligsparterne.

Kalenderen er skrevet ud fra Ritzau Tid & Sted.