Læs onsdagens Business-kalender

Her er nogle af onsdagens begivenheder.

Nordjysk rengøringsboss er tiltalt for millionbedrageriRetten i Hjørring fortsætter i dag en sag mod en rengøringsboss, der er tiltalt for bedragerier for i alt 40 millioner kroner. Sagen begyndte i starten af maj og fortsætter over adskillige retsdage frem til oktober. Fold sammen
Læs mere

ERHVERV

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
1. kvartal: Arkil Holding, Jeudan, U.I.E.
2. kvartal: InterMail
Peers: Pandora (Tiffany & Co., Q1 17/18, før børsåbning)

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Arbejdskraftundersøgelsen (kvt.), 1. kvt. 2017
- Børnefamilier, 1. januar 2017
Udland:
- 8.00: Tyskland: Forbrugertillid, jun
- 9.00: Frankrig: PMI industri (foreløbig), maj
- 9.00: Frankrig: PMI service (foreløbig), maj
- 9.30: Tyskland: PMI samlet (foreløbig), maj
- 9.30: Tyskland: PMI industri (foreløbig), maj
- 9.30: Tyskland: PMI service (foreløbig), maj
- 10.00: Eurozonen: PMI samlet (foreløbig), maj
- 10.00: Eurozonen: PMI industri (foreløbig), maj
- 10.00: Eurozonen: PMI service (foreløbig), maj
- 15.00: USA: Boligpriser, m/m, Q1
- 15.45: USA: PMI samlet (foreløbig), maj
- 15.45: USA: PMI industri (foreløbig), maj
- 15.45: USA: PMI service (foreløbig), maj
- 16.00: USA: Salg af eksisterende boliger, apr

POLITIK

08:00 Åbent samråd om ATP-loven'
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) er i dag i samråd om ATP-loven. Troels Lund Poulsen skal blandt andet redegøre for lovgivningen omkring ATP-loven, herunder om ministeren mener, at ATP er tvungen til at investere i fonde placeret i skattely for at opfylde loven krav om maksimalt afkast? Agter ministeren på denne baggrund at ændre eller tydeliggøre lovgivningen på dette område, så den ikke tvinger eller tilskynder pensionsopsparerne til i fremtiden at være medskyldige i brug af skattely? Samrådsspørgsmål er stillet efter ønske fra Lisbeth Bech Poulsen (SF)

08:00 Åbent samråd om hvidvaskloven
Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) og justitsminister Søren Pape Poulsen (K) er i dag kaldt i samråd om L 41, hvidvaskloven. Ministrene skal blandt andet redegøre for, om samarbejdet mellem myndighederne er tilstrækkeligt effektivt til at bekæmpe hvidvask, samt om samarbejdet om forebyggelse af hvidvask internt i finanssektoren er tilstrækkelig udbredt i sektoren. Samrådsspørgsmålene er stillet efter ønske fra Morten Bødskov (S) og Thomas Jensen (S).

09:00 Ekspertmøde om dynamiske effekter
Folketingets Finansudvalg holder i dag et åbent ekspertmøde om dynamiske effekter af ændringer i offentligt forbrug og investeringer. Der vil på mødet være en række oplæg fra eksperter på området, blandt andre Torben M. Andersen, professor ved Institut for Økonomi, Århus Universitet, Otto Brøns-Petersen, analysechef i Cepos, og Lars Andersen, direktør i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

KRIMINAL

09:30 Nordjysk rengøringsboss er tiltalt for millionbedrageri
Retten i Hjørring fortsætter i dag en sag mod en rengøringsboss, der er tiltalt for bedragerier for i alt 40 millioner kroner. Sagen begyndte i starten af maj og fortsætter over adskillige retsdage frem til oktober.

INDLAND

08:00 Copenhagen Cybercrime Conference
Finansdanmark, Itek og CSIS slår i dag dørene op for årets Copenhagen Cybercrime Conference. Konferencen der samler en række internationalt anerkendte oplægsholdere kommer i kølvandet på massive cyberangreb som har fundet sted i løbet af 2017 og har særlig opmærksomhed rettet mod ransomwaren Wannacry, som senest har kidnappet og saboteret drift hos hospitaler, pengeautomater, informationsstandere og påvirket tog og flytrafik. WannaCry har spredt sig til flere end 150 forskellige lande og inficeret minst 250.000 maskiner. Blandt talerne på konferencen er Kim Aarenstrup fra Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center og Thomas Lund-Sørensen, chef for Center for Cybersikkerhed.