Læs onsdagens Business-kalender

Her er nogle af onsdagens begivenheder

Foto: Brian Bergmann. ARKIVFOTO. Den konkursramte ejendomsmatador Carsten Leveau har ikke ret til at få 1,9 milliarder kroner i erstatning i en sag, som udspringer af krakket af Roskilde Bank i 2008. Det afgjorde Københavns Byret i april 2016. Spørgsmålet er nu, om Østre Landsret er enig. Onsdag indledes sagen.
Læs mere
Fold sammen

Erhverv

Generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber)
Prime Office

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
Peers: Carlsberg (Heineken, Q1)

Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Arbejdskraftundersøgelsen, europæisk, 4. kvt. 2016

Økonomi:
- 11.00: Eurozonen: Handelsbalance, feb
- 11.00: Eurozonen: Forbrugerpriser, y/y, mar
- 20.00: USA: Beige Book

Kriminal

09:30 Konkursramt kunde kæmper for erstatning fra krakket bank
Den konkursramte ejendomsmatador Carsten Leveau har ikke ret til at få 1,9 milliarder kroner i erstatning i en sag, som udspringer af krakket af Roskilde Bank i 2008. Det afgjorde Københavns Byret i april 2016. Spørgsmålet er nu, om Østre Landsret er enig. Denne dag indledes sagen.

Indland

16:00 Dronningen overrækker videnskabspris i eget navn
Dronning Margrethe overrækker i dag 'Dronning Margrethe II's Videnskabspris', som tildeles en forsker under 50 år. Det er Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab, der står bag prisen, som blev indstiftet i 2015 i anledning af dronningens 75-års fødselsdag. Dronning Margrethe er protektor for selskabet.
Læs mere på Kongehusets hjemmeside

Internet Week Denmark
Den årlige festival Internet Week Denmark begynder i dag og vil de næste fem dage frem hylde internettet og dets betydning for udviklingen af samfundet. Konferencen vil igen i år sætte fokus på de muligheder, som internettet giver - både for virksomheder, samfund og privatpersoner. Festivalen består af op mod 100 events, der foregår i og omkring Aarhus, og retter sig mod private og offentlige aktører, der arbejder med og inden for internetøkonomien.
I aften uddeles prisen 'Internet pioneer award', som uddeles til personer, der har gjort en forskel for udvikling af internettet i Danmark. Det sker klokken 18.00.
Læs mere om Internet Week Denmark på Aarhus2017's hjemmeside
Se det fulde program for festivalen på eventets officielle hjemmeside
Læs mere på Business Region Aarhus' hjemmeside