Læs onsdagens Business-kalender

Her er nogle af onsdagens store begivenheder

Den svenske modetøjskoncern Hennes & Mauritz kommer med halvårsregnskab. Fold sammen
Læs mere
Foto: © Regis Duvignau / Reuters

Business

I dag opgør Boligsiden aktuelle tal for antal handlede villaer/rækkehuse, ejerlejligheder og fritidshuse til og med maj 2016.

Den svenske modetøjskoncern Hennes & Mauritz kommer med halvårsregnskab.

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Arbejdsomkostninger i EU og USA 1. kvt. 2016
- Detailomsætningsindeks maj 2016
- Ejendomssalg (kvt.) 1. kvt. 2016
- Forbrugerforventninger juni 2016
Udland:
- 15.00: USA: Boligpriser, maj
- 16.00: USA: Salg af eksisterende boliger, maj
- 16.00: Eurozonen: Forbrugertillid (foreløbig), jun

EU

I dag og i morgen er der plenarmøde i EU. I dag vil den græske premierminister, Alexis Tsiparas, og Israels præsident, Reuven Rivlin, holde tale.

Den palæstinensiske præsident, Mahmoud Abbas, møder i dag EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, og i morgen møder han EU-præsident Donald Tusk og taler også til Europaparlamentet i Bruxelles.

Landspolitik

I dag er Energikommissionens arbejde på dagsordenen, når Dansk Fjernvarme inviterer til endagsfolkemødet Puls i Kolding.

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen (V) er i dag kaldt i åbent samråd om østeuropæisk arbejdskraft i Danmark.

Politi/Ret

Retten i Lyngby behandler straffesagen mod to personer, der er tiltalt for i en lang række tilfælde at have afluret folk deres pinkoder og efterfølgende stjålet de tilhørende dankort, som er blevet brugt til at hæve på.

Retten i Randers fortsætter i dag med en straffesag mod to mænd. De anklages for på Djursland at have dræbt en tredje. Våbnet var en motocross-maskine.

Retten i Odense ventes i dag at afslutte en sag mod en 58-årig mand, der er tiltalt for S/M-misbrug af en 14-årig pige forskellige steder i landet.

Retten i Holbæk holder i dag retsmøder i Kundbysagen mod en 16-årig pige og en formodet syrienkriger. Pigen sigtes for at ville angribe to sjællandske skoler med hjemmelavede bomber, mens den 24-årige mand sigtes for at have bistået hende i planlægningen.