Læs mandagens business-kalender

Her kan du læse nogle af fredagens erhvervsnyheder

Foto: Mads Claus Rasmussen. Østre Landsret fortsætter med en straffesag mod en forsikringsmægler fra Nordsjælland, der er tiltalt for at have bedraget et forsikringsselskab, så han opnåede mindst 3,5 millioner kroner for meget i provision, og for medvirket til skattesvig, fordi han fortalte kunderne, at en bonus var skattefri. I byretten i Hillerød blev han idømt fængsel i to år og seks måneder.
Læs mere
Fold sammen

Erhverv

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 08.00:
- Motorparken (tillæg), bestanden af personbiler 1. januar 2018
Statistiske efterretninger:
- Finansielle kvartalsregnskaber for offentlig forvaltning og service, 4. kvt. 2017
Udland:
- 8.45: Frankrig: BNP-vækst (endelig), Q4

Kriminal

Forsikringsmægler anklages for bedrageri og skattesvig

Østre Landsret fortsætter med en straffesag mod en forsikringsmægler fra Nordsjælland, der er tiltalt for at have bedraget et forsikringsselskab, så han opnåede mindst 3,5 millioner kroner for meget i provision, og for medvirket til skattesvig, fordi han fortalte kunderne, at en bonus var skattefri. I byretten i Hillerød blev han idømt fængsel i to år og seks måneder.

Udland


EU og Tyrkiet holder topmøde

EU og Tyrkiet holder mandag topmøde i Varna i Bulgarien. EU-præsident Donald Tusk, EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, og premierminister Boyko Borissov fra det bulgarske EU-formandskab repræsenterer EU, mens præsident Recep Tayyip Erdogan møder op for Tyrkiet.