Læs mandagens business-kalender

Her er nogle af mandagens erhvervsnyheder.

Ateasagen. direktør Morten Felding, Atea, på vej ind i Retten I Glostrup for at vidne Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen

ERHVERV

09:30 Medlemmer af Disruptionråd debatterer digitalisering på konference
I dag er arbejdsgiverorganisationen Dansk Industri (DI) vært for SMV-konferencen 2018, som er en årlig konference for små og mellemstore virksomheder. På konferencen samles seks medlemmer af Disruptionrådet, som i dag og i morgen holder møde i Herning, til en debat om digitalisering og fremtidens arbejdsmarked. Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) og LO-formand Lizette Risgaard er blandt deltagerne fra Disruptionrådet, som skal debattere med tre virksomhedsledere.
Se programmet for konferencen her:
Sted: Kolding
Region: Syddanmark

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 08.00:
- Fertilitetsdatabasen, 2016
Udland:
- 14.30: USA: Privatforbrug, 4. opgørelse
- 14.30: USA: Ordreindgang af varige goder

 

POLITIK

Møde i Disruptionrådet
Disruptionrådet mødes i dag og i morgen i Herning. Rådet skal 'drøfte, analysere og komme med forslag til, hvordan vi sikrer, at danske virksomheder og danskerne er godt rustet til fremtiden og fremtidens arbejdsmarked'. Temaet for dette femte møde er 'Flexicurity 4.0'. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er blandt deltagerne på mødet, hvor de øvrige medlemmer blandt andre er filminstruktør Hella Joof, direktør for Danish Crown Jais Valeur, administrerende direktør i Dansk Industri Karsten Dybvad og Lizette Risgaard, formand for LO.
Læs om Disruptionrådet og medlemmerne her
Sted: Herning
Region: Midtjylland

 

KRIMINAL

09:00 Straffesag om bestikkelse i Atea
Retten i Glostrup fortsætter i dag den store straffesag om bestikkelse mod it-selskabet Atea og syv mænd. Det påståede udbytte var på cirka en million kroner. Blandt gaverne var rejser til et Formel 1 løb i Dubai og til Las Vegas samt middage på fornemme restauranter. De tiltalte nægter sig skyldige. Der er afsat over 30 retsmøder til sagen, som ventes at slutte i begyndelsen af februar 2018. Sagen begyndte 10. oktober.
OVERBLIK: Offentligt ansatte mistænkt for bestikkelse
Sted: Glostrup
Region: Hovedstaden