Læs mandagens Business-kalender

Her er nogle af mandagens erhvervsnyheder.

Foto: DANIEL KARMANN. Højesteret behandler et opgør mellem If Skadeforsikring og Lego. Forsikringsselskabet blev af landsretten dømt til at betale 5,7 millioner kroner i forbindelse med, at en aftale om forsikring blev ophævet. Dommen afsiges ikke denne dag.
Læs mere
Fold sammen

ERHVERV

11:00 - Transportens dag 2017

I dag holder erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen Dansk Industri (DI) Transportens Dag 2017. Politikere, virksomheder og andre med interesse for transport er inviteret til dagen, hvor organisationen sætter fokus på transport i fremtiden.

Transportens Dag 2017
Sted: København, H.C. Andersens Boulevard 18
Region: Hovedstaden
Kontakt: Rune Noack, seniorchefkonsulent hos Dansk Industri
tlf: 3377 4834 / 4117 0083
email: run@di.dk
Kontakt: Susanne Praefke Svendsen, administrativ koordinator hos Dansk Industri, for tilmelding
tlf: 3377 3855
email: sps@di.dk

KRIMINAL

09:00 - Forsikringsselskab strides med Lego

Højesteret behandler et opgør mellem If Skadeforsikring og Lego. Forsikringsselskabet blev af landsretten dømt til at betale 5,7 millioner kroner i forbindelse med, at en aftale om forsikring blev ophævet. Dommen afsiges ikke denne dag.

Sted: København
Region: Hovedstaden

UDLAND

EU og Storbritannien fortsætter exit-forhandlinger

Chefforhandlerne fra EU og Storbritannien mødes i denne uge til fjerde møderunde i forhandlingerne om den britiske exit fra EU-samarbejdet. I dag indledes forhandlingerne for denne runde, som ventes at blive afsluttet torsdag. Hver måned mødes EU og Storbritannien i en uge for at forhandle den såkaldte 'brexit' på plads. Arbejdet skal være færdigt senest i marts 2019, men indtil videre er der planlagt forhandlinger frem til sommeren næste år.

Brexitforhandlere: Nu går vi i gang med sagens kerne
Sted: Bruxelles
Region: Belgien

INDLAND

09:00 - Konference om 2030-klimamålene

Dansk Energi og Landbrug & Fødevarer holder konference om 2030-klimamålene. På konferencen taler blandt andre energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V).
Sted: København, Landbrug & Fødevarer
Region: Hovedstaden

11:00 - Brøndby får blødt vand i hanen

Mandag åbner HOFOR hanerne for det blødere vand på Brøndbyvester Vandværk. Vandværket er netop blevet topmoderniseret og har fået indbygget et blødgøringsanlæg, der bliver Danmarks største. Det nye blødgøringsanlæg, der fjerner en stor del af kalken fra Brøndbys vand, er det første skridt i en stor plan for at gøre vandet blødere til mere end en million mennesker i hovedstadsområdet.

Presseinvitation
Sted: Brøndby, Brøndbyvester Vandværk, Sydgårdsvej 25,
Region: Hovedstaden
Kontakt: Astrid Skotte, pressechef
tlf: 2795 2132
email: assk@hofor.dk