Læs mandagens Business-kalender

Her er nogen af mandagens begivenheder.

Foto: Scanpix

ERHVERV

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Naturressourcer, 2016
- Tvangsauktioner, januar 2017
- Konkurser, januar 2017
Udland:
- 8.00: Tyskland: Fabriksordrer, dec

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
Peers: A.P. Møller - Mærsk (kl. 07.00, Aker BP, Q4)

KRIMINAL

09:00 Topchef fra tilsyn afhøres om Roskilde Bank

Østre Landsret fortsætter med retssagen om enorme tab i Roskilde Bank. Finansiel Stabilitet kræver en milliard kroner. Denne dag ventes en vicedirektør fra Finanstilsynet at blive afhørt.
Sted: København
Region: Hovedstaden

UDLAND

00:30 Super Bowl spilles i USA

Finalen i den amerikanske fodbold turnering Super Bowl finder i dag sted i Houston. Begivenheden er normalt en enorm seermagnet, også udenfor USA's grænser, og halvlegs-showet byder ofte på store musiknavne. I år er det Lady Gaga, der skal stå for underholdningen, mens de to hold, der tørner sammen, er New England Patriots og Atlanta Falcons.

Deadline for Trumps budgetforslag til kongressen

USA's præsident Donald Trump har i dag deadline for at fremlægge et budget for den amerikanske kongres. I forslaget skal præsidenten for første gang balancere sine valgløfter med de økonomiske muligheder, han har. Trump har dog mulighed for at få en forlængelse, men på et tidspunkt skal han komme med et forslag til sit budget til kongressen.

INDLAND

15:00 Teknik- og Miljøudvalget diskuterer fremtiden for Palads

I dag mødes Teknik- og Miljøudvalget og på dagsordenen er blandt andet fremtiden for biografen Palads. Ifølge Politiken fremgår det af dokumenter fra kommunens økonomiforvaltning og teknik- og miljøforvaltning, at der er fremlagt et initiativ fra en privat udvikler i samarbejde med grundejeren DSB om at rive biografen ned til grunden for at få plads til et højhusprojekt hen over banegraven ved Vesterport Station i København. Forvaltningen har dog kritik og en række krav til planen, som tages op af Teknik- og Miljøudvalget i dag.