Læs mandagens Business-kalender

Her er nogle af mandagens store begivenheder

Danmarks Statistik kommer mandag med tal for industriens produktion og omsætning juni 2016 (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2016) Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Business

06:00 Aktuelle tal for boligpriser offentliggøres

Boligsiden offentliggør i dag aktuelle tal for boligpriser, salgstid og nedslag for villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og fritidshuse for juli 2016 og ser på udviklingen det seneste år.

Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Svinebestanden 1. juli 2016
- Industriens produktion og omsætning juni 2016
- Nyregistrerede motorkøretøjer juli 2016
Udland:
- 1.50: Japan: Betalingsbalance, jun
- 8.00: Tyskland: Industriproduktion, m/m, jun
- 16.30: USA: Olielagre, uge 30

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)

Peers: Coloplast (Endo Health Solution, Q2, efter børsluk), Novo Nordisk (Mannkind, Q2)

Retssager

Lystbåde blev brugt til smugleri af flere ton hash

Østre Landsret ventes i dag at begynde behandlingen af en straffesag om smugleri af i alt 4,8 ton hash på forskellige lystbåde. Hovedmanden har erkendt tre ton. Han blev af Retten i Roskilde i september 2015 idømt fængsel i ti år. Den dømte havde for vane at forhandle om transporterne på møntvaskerier i København. Sagen fortsætter 9., 26., 29. og 30. august. Journalnummer S-2472-15.

Sport

OL fortsætter i Rio

De olympiske lege fortsætter i dag i Rio de Janeiro. På den fjerde dag ved OL uddeles der blandt andet medaljer i rugby, redskabsgymnastik, udspring, fægtning og skydning.

Udland

Rouhani og Putin mødes i Baku

Ruslands præsident, Vladimir Putin, og Irans præsident, Hassan Rouhani, besøger i dag Baku, hovedstaden i Aserbajdsjan, hvor de skal deltage i trilaterale møder med landets præsident, Ilham Aliyev. Ud over en række internationale og regionale emner på dagsordenen, skal de tre præsidenter diskutere samarbejde om energi og transport.

Øvrigt

Pressemøde om kystbyggeri på Als

Udviklingsselskabet bag Nordals Ferieresort holder i dag pressemøde om finansiering af projektet. Ferieresort Nordals er et af de 10 kystprojekter, som regeringen sidst år gav tilladelse til. Ud over Sønderborg Kommune er det BMC Fonden og Linak A/S, som står for finansieringen, og alle parterne er repræsenteret ved dagens pressemøde.