Læs mandagens business-kalender

Her er nogle af mandagens store begivenheder.

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen (V) er i dag kaldt i åbent samråd om chikane på arbejdspladserne. Ministeren skal blandt andet forholde sig til analysen 'Kvinder er mere udsat for chikane på jobbet' af Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, og hvad regeringens politik er for at modvirke chikanen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen

Business

Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Sygehusbenyttelse 2015
Udland:
- 8.00: Tyskland: Producentpriser, maj
- 11.00: Eurozonen: Produktion i bygge og anlæg, apr
Øvrigt:
- Danmark: Nyt C20-indeks træder i kraft

Politik/EU

EU's miljøministre mødes i dag i Luxembourg.

EU's udenrigsministre mødes i dag i Luxembourg.

Folketingets Skatteudvalg besøger i dag og i morgen OECD i Paris.

Beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen (V) er i dag kaldt i åbent samråd om chikane på arbejdspladserne. Ministeren skal blandt andet forholde sig til analysen 'Kvinder er mere udsat for chikane på jobbet' af Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, og hvad regeringens politik er for at modvirke chikanen.

Natos generalsekretær, Jens Stoltenberg, besøger i dag Norge. Stoltenberg har gennem flere år været statsminister i Norge.

Navne

Svensk skulptør Lars Vilks, 70 år.
Sanger Ann-Mette Elten, 60 år

Retssager

Københavns Byret ventes i dag at fortsætte med en straffesag, hvor tre forretningsmænd anklages for at ville bedrage auktionshuset Christie's i London for flere millioner kroner ved at få en kopi af Rodins skulptur Grubleren sat til salg som den ægte vare.

Vestre Landsrets 12. afdeling i Viborg afsiger i dag dom i sagen mod en revisor, der i byretten blev idømt en bøde på 1,1 million kroner. Et par kendte svindlere brugte hans firma til hvidvask, og han burde have underrettet Bagmandspolitiet om de mistænkelige forhold.