Læs mandagens business-kalender

Her er nogle af mandagens store begivenheder.

Foto: Keld Navntoft. I dag mødes EU's udenrigsministre i Luxembourg. På billedet ses udenrigsminister Martin Lidegaardsammen med Tysklands Frank-Walter Steinmeier Finlands udenrigsminister Erkki Tuomioja, Sveriges Margot Wallström i København. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2014)
Læs mere
Fold sammen

Business

Danske Havne holder Havnekonference
I dag og frem til onsdag afholder Danske Havne Havnekonference. Konferencen byder på forskellige oplæg, hvor man kan få et indblik i det samfundsmæssige aftryk, som havnene sætter på dansk erhvervsliv. Målgruppen er havneledelser, havnenes samarbejdsparter og politikere. Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) deltager.

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Flyttestatistik for Øresundsregionen 2015
- Folke- og førtidspension 2016
Udland:
- 16.00: USA: NAHB-Boligindeks, apr

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
1. kvartal: Small Cap Danmark, Tivoli
Peers: Vestas Wind Systems (Ching Ming Yang Wind Power, Q4), Vestas Wind Systems (Ming Yang Wind, Q4)

Generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber)
SKAKO (kl. 15.00), Small Cap Danmark (København), Tivoli (kl. 13.00, København.)

EU

10:00 Luxembourg: EU's udenrigsministre mødes
I dag mødes EU's udenrigsministre i Luxembourg.

Strasbourg: Europarådet mødes
Fra i dag og frem til 22. april afholder Europarådet forårssession.

Amsterdam: Uformelt sundhedsministermøde i EU
EU's sundhedsministre mødes i dag uformelt i Amsterdam.

Politik

Odder matchmaker virksomheder med flygtninge
Odder Kommune arrangerer i dag matchmaking mellem kommunens virksomheder og 40 flygtninge. Begge parter har inden dagens arrangement kunne forberede sig på hinanden, og i dag skal de så speeddate hinanden. Målet er at få flygtninge i arbejde ved at virksomhederne kan møde dem ansigt til ansigt. Kommunens borgmester, Uffe Jensen (V), indleder arrangementet med en velkomst inden Jobcentret tager over.

Retssager

Medarbejdere i hashboder for landsretten
Østre Landsrets 22. afdeling afsiger i dag dom i en af de store ankesager om organiseret salg af hash i Pusher Street i Christiania. Otte mænd, der af Københavns Byret 25. marts sidste år blev fundet skyldige, har anket til landsretten. De anklages for at have været beskæftiget i fire boder, der kaldes 4, 17, 23 og 26. Dommen afsiges uden afholdelse af retsmøde.

Udland

Kuwait: Fredsforhandlinger om Yemen
Fredsforhandlinger om Yemen holdes i dag i Kuwait. Landet har gennem længere tid oplevet konflikt, og en våbenhvile kom først i stand med start 11. april.

Norge: Nordisk Råd mødes i Norge
Nordisk Råd holder i dag og i morgen fællesmøder og temasession i Norge. Alle partigrupper, præsidiet og udvalgene i Nordisk Råd vil holde sine møder før en kort temasession.

Polen: Statsministeren besøger Polen
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er i dag i Polen, hvor han mødes med landets premierminister og besøger danske virksomheder. I morgen rejser statsministeren videre til Ukraine.

Rusland: RIC udenrigsministre mødes
Udenrigsministrene fra Rusland, Indien og Kina (RIC) mødes i dag. De tre lande er en del af Bric-landene, og i dag mødes Sergej Lavrov, Ruslands udenrigsminister, med sine kollegaer Sushma Swaraj, Indiens udenrigsminister, og Kinas udenrigsminister, Wang Yi, i Moskva.