Læs mandagens Business-kalender

Her er nogen af mandagens begivenheder

Foto: FRED TANNEAU. Den franske præsident Francois Hollande deltager mandag i det 25. topmøde mellem Frankrig og Spanien
Læs mere
Fold sammen

ERHVERV

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)

4. kvartal: Brdr. A&O Johansen, Sparekassen Himmerland

Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Asylansøgninger og opholdstilladelser, 2016
- Forbrugerforventninger, februar 2017
- Vielser, 2016
Udland:
- 8.00: Tyskland: Producentpriser, y/y, jan
- 16.00: Eurozonen: Forbrugertillid (foreløbig), feb

POLITIK

10:00 Europaudvalgsmøde

Europaudvalget mødes i dag. På dagsordenen er blandt andet de kommende rådsmøder om økonomi og finans og retlige anliggender.

UDLAND

11:00 USA's vicepræsident møder EU-top

USA's vicepræsident, Mike Pence, indledte i går et besøg i Bruxelles, og i dag fortsætter han besøget med en række møder. Klokken 11.00 mødes han med formanden for Det Europæiske Råd, Donald Tusk, og klokken 11.45 møder han formanden for EU-Kommissionen, Jean-Claude Juncker. I eftermiddagen skal han mødes med Natos generalsekretær, Jens Stoltenberg.

15:30 USA's vicepræsident besøger Nato

USA's vicepræsident, Mike Pence, ankom i går til Belgien, hvor han skulle besøge EU. Besøget fortsætter i dag, hvor Pence skal mødes med Natos generalsekretær, Jens Stoltenberg. Der er fælles pressemøde med Pence og Stoltenberg klokken 15.30.

EU's konkurrenceministre mødes

I dag og i morgen mødes EU's konkurrenceministre i Bruxelles. I dag omhandler mødet det indre marked og forskning, mens dagsordenen i morgen fokuserer på forskning og rum.

Britisk overhus diskuterer brexit-lovgivning

Overhuset i det britiske parlament (House of Lords) ventes i dag at indlede debatten om aktivering af artikel 50, der giver EU's medlemslande mulighed for at forlade unionen. Tidligere i februar var forslaget om aktivering af artikel 50 til behandling i underhuset, og det er nødvendigt med parlamentets godkendelse, da den britiske højesteret i januar afgjorde, at Storbritanniens regering ikke kan aktivere artikel 50 uden at spørge parlamentet. Debatten ventes at fortsætte flere dage, deriblandt i morgen.

House of Lords insists Brexit 'IS REVERSIBLE' as Supreme Court rules it WILL have a say
Britisk parlament stemmer brexit et skridt videre

Fransk-spansk topmøde

Spanien og Frankrig holder i dag det 25. topmøde mellem de to lande. Både den spanske premierminister Mariano Rajoy og den franske præsident Francois Hollande deltager i mødet, som finder sted i Malaga. På dagsordenen er blandt andet flygtningekrisen og brexit.