Læs fredagens business-kalender

Her får du et overblik over fredagens erhvervsbegivenheder.

Topdanmark A/S kommer fredag med halvårsregnskab. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR-foto

Business

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber):
2. kvartal: Topdanmark (kl. 12.00)
Peers: Brdr. Hartmann (kl. 07.30, Huhtamäki, Q2), Chr. Hansen Holding (Sensient Technologies, Q2), FLSmidth (kl. 12.00, Atlas Copco, Q2), Vestas Wind Systems (General Electric, Q2 før børsåbning), Ørsted (Vattenfall, Q2)


Topdanmark med halvårsregnskab
Topdanmark A/S kommer i dag med halvårsregnskab.


Økonomi/statistik:
Udland:
- 01.30: Japan: Forbrugerpriser, y/y, jun
- 08.00: Tyskland: Producentpriser, y/y, jun
- 10.00: Eurozonen: Betalingsbalance, maj


Varslet strejke hos Ryanairs piloter
I dag strejker piloterne hos lavprisselskabet Ryanair. Strejken kommer efter et ønske om forbedrede arbejdsforhold for piloterne omkring blandet andet løn, forfremmelser og årlige feriedage. I dag er anden gang piloterne strejker, og varsler om strejke 24. juli er også blevet sendt ud. I dag er en af de største rejsedage i Storbritannien og ramler ind i de britiske skolebørn sommerferie. Det forventes at omkring 24 flyvninger af det irske firmas piloter strejker på ruter mellem Irland og Storbritannien. 25. og 26. juli er der varslet strejke blandt Ryanairs kabinepersonale i flere europæiske lande.


06:00: Nye tal for handelsaktivitet
Boligsiden.dk offentliggør i dag oversigt over handelsaktiviteten i juni. Oversigten viser antallet af handlede villa/rækkehuse, ejerlejligheder og fritidshuse, samt udviklingen i antallet af handler i forhold til for en måned og et år siden.

 

Udland

10:00: EU27's europaministre mødes om brexit
I dag mødes EU27's ministre til en briefing om brexit. Det er chefforhandler Michel Barnier, som skal informere om de foreløbige tiltag. Det er især den hvidbog, der tidligere på måneden blev fremlagt af den britiske regering, som vil blive diskuteret. Mødet skal være med til at skabe de rammer, som skal være mellem EU og Storbritannien, når de 29. marts 2019 forlader samarbejdet.