Læs fredagens Business-kalender

Her er nogle af fredagens vigtigste erhvervsrelaterede nyheder.

I forbindelse med den amerikanske præsident, Donald Trumps besøg i Storbritannien er der i dag bebudet flere demonstrationer i Londo Fold sammen
Læs mere
Foto: Matt Dunham

Erhverv

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 08.00:
- Regnskabsstatistik for landbrug, 2017
Udland:
- 6.30: Japan: Industriproduktion, m/m, maj
- 14.30: USA: Importpriser, m/m, jun
- 16.00: USA: Michigan-tillidsindeks (foreløbig), jul
- Kina: Handelsbalance, jun
- Kina: Eksport, jun
- Kina: Import, y/y, jun

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
Peers: Tryg (kl. 07.00, Gjensidige, Q2)

07:00 Oslo Orkla-regnskab for 2. kvartal
Den norske dagligvarekoncern Orkla, der herhjemme stadig huskes for sin tid som ejer af Berlingske, men ellers væsentligst gør sig i mærkevarer indenfor dagligvarehandlen, kommer med regnskab for årets 2. kvartal. Orkla have i 2017 en samlet omsætning på knap 40 milliarder norske kroner (godt 31 milliarder kroner) og flere end 18.000 ansatte. I Danmark ejer Orkla bl.a. Beauvais, Glyngøre, Bäncke, Den Gamle Fabrik, Naturli' Foods, Dragsbæk, Odense Marcipan, Credin og det tidligere Kim’s, der nu hedder Orkla Confectionary and Snacks.

Udland

Uformelt justits- og indenrigsministermøde i EU
EU's justits- og indenrigsministre afslutter i dag et uformelt møde, som begyndte i går. Mødet finder sted i den østrigske by Innsbruck.

EU-rådsmøde for økonomi og finans
I dag holder rådet for økonomi og finans møde i Bruxelles.

Demonstrationer i London mod Trump
I forbindelse med den amerikanske præsident, Donald Trumps besøg i Storbritannien er der i dag bebudet flere demonstrationer i London. Den formodet største udgår klokken 15.00 dansk tid fra BBC's hovedkvarter med kurs mod Trafalgar Square. Trump selv tilbringer dagen med at besøge premierminister Theresa May på landstedet Chequers, der er premierministerens officielle sommerbolig, og senere på dagen skal han og fruen, Melania Trump, til te hos dronning Elizabeth på Windsor Castle.