Kasi-Jesper bekræfter AGK-konkurs

Rigmanden Jesper Kasi Nielsens håndboldklub er nu gået konkurs, bekræfter han på klubbens hjemmeside.

Jesper "Kasi" Nielsens AG København er gået konkurs Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Michael Jensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter syv år det nu slut for Jesper Kasi Nielsens håndbold-emperie AG København, som han med sine millioner af kroner sendte op i en liga for sig herhjemme. Det bekræftes i en pressemeddelelse på AG Københavns hjemmeside.

"Det er med den dybeste beklagelse, at vi efter at have arbejdet på at finde en ny ejer eller ejerkreds, og faktisk har været meget tæt på en løsning, nu må tage dette skridt. Det ville kræve, at vi fortsat var involveret på et niveau, vi desværre ikke længere ser som en mulighed," siger Jesper Nielsen.

Konkursen kommer efter længere tids spekulation, og så sent som i går fik den ny næring, da klubbens direktør Søren Colding trak sig fra posten.Undervejs har klubben formået at præstere på banen og har vundet både den danske håndboldliga samt landspokalturneringen i de foregående to sæsoner. I sidste sæson nåede klubben desuden semifinalen i håndboldens Champions League.

Kasi-Jesper brugte en stor del af de millioner, han tjente ved at distribuere Pandora-smykker i Tyskland, på klubben. Den udsprang af en fusion mellem to lavtrangerende klubber fra Albertslund og Glostrup. Senere overtog klubben desuden resterne af det hedengangne FCK Håndbold.