Kasi i amerikansk retsopgør, de fristende og farlige aktier og kamp om børslunsen DONG

Foto: Liselotte Sabroe.
Læs mere
Fold sammen

Smykkedirektøren Jesper »Kasi« Nielsen trækkes ind i et retsopgør i USA. Her fyger påstande om bedrageri og misligholdelse af aftaler i hans nye smykkefirma Endless Jewelry. Jesper Nielsens tidligere amerikanske partner Knud Hostrup hævder, at han er blevet snydt for både løn og aktier i Endless.

Ærkerivalerne Danske Bank og Nordea ruster sig til den prestigefyldte børsnotering af energigiganten DONG. I det hele taget står et hav rådgivere klar til at deltage i børsnoteringen af DONG. Men det helt særlige opgør kommer altså til at stå mellem de to danske storbanker, for hvem vinder børslunsen? I øvrigt kan vi fortæller, at børsnoteringer lige nu er hæmmet af kinesisk aktieuro.

I næste uge begynder endnu en af de kvartalsvise regnskabsssæsoner, og her på redaktionen glæder vi os til dette sandhedstjek i dansk erhvervsliv. Vi har sammen med eksperter kigget lidt i krystalkuglen for at få et billlede af de aktier, som er de mest oplagte til at skuffe og overraske.

Og så er det fredag, hvor et af højdepunkterne er redaktørernes vurderinger af ugens tabere og vindere i dansk erhvervsliv. I denne uge er de udvalgt af magasinredaktør Claus Skovhus og erhvervskommentator Jens Chr. Hansen.

God fornøjelse!

Anders Rostgaard, dagens onlineansvarlige