Holger K. om skattesvindel: Kasi-Jesper kom på tværs

Foto: Nikolai Linares

Offentlig kritik og Kasi-Jespers skattesag tog i 2013 så meget af ministeriets opmærksomhed, at daværende skatteminister Holger K. Nielsen (SF) fuldstændig overså embedsmænds advarsler om risiko for svindel.

Regeringen vil sænke både topskatten og skatten på de laveste arbejdsindkomster, så det bedre kan betale sig at arbejde. Det vil sandsynligvis ske til næste år. Ifølge professor ved Aarhus Universitet, Bo Sandemann Rasmussen, vil det kun koste et par milliarder kroner at sænke topskatten fra 15 til ti procent, og de økonomiske forskelle i Danmark mellem rige og knap så rige vil kun stige ganske lidt.

Danske TV-seere går glip af nogle af de mest kontroversielle scener i en omdiskuteret dokumentarfilm, der beskriver bagsiden af medaljen i den globale pelsindustri. Det sker, efter at Kopenhagen Fur har fået advokater til at kontakte DRs generaldirektør, viser aktindsigt.

Skulle det være en McWhopper? Nej tak, lød det fra burgergiganten McDonald’s. Læs Anne Glads blog om, hvorfor Burger King vandt det seneste slag i burgerkrigen.

Jubler de stadig i Lego? Få svaret når den danske legetøjskoncern i dag offentliggør regnskab for første halvår 2015. Læs i øvrigt Business-kalenderen.

God dag fra Jesper Woldenhof, dagens onlineansvarlige