Høreapparater og headsets kører som smurt for GN

GN Store Nord har god vækst i disse år, hvor begge selskabets divisioner oplever fremgang. Det viser regnskab.

I GN Hearing, der laver høreapparater, steg omsætningen med en halv milliard til 5,6 milliarder kroner og driftsresultatet, Ebita, steg til 1,2 milliarder kroner. Fold sammen
Læs mere
Foto: HEINZ-PETER BADER

København. GN Store Nord, der laver headsets og høreapparater, vinder på både gynger og karruseller i 2017.

Omsætningen og resultatet steg solidt godt hjulpet af begge divisioner. Samlet omsatte GN Store Nord for 9,6 milliarder kroner og kunne notere sig et nettoresultat på 1,1 milliard kroner.

I GN Hearing, der laver høreapparater, steg omsætningen med en halv milliard til 5,6 milliarder kroner og driftsresultatet, Ebita, steg til 1,2 milliarder kroner.

»I 2017 lancerede vi vores unikke ReSound LiNX 3D produktfamilie, der bidrog stærkt til den accelererende vækst i den anden halvdel af året, hvilket giver os et stærkt momentum gående ind i 2018,« skriver Anders Hedegaard, direktør for GN Hearing i regnskabet.

For GN Audio, der laver headsets, steg omsætningen til 4,0 milliarder kroner og driftsresultatet med over 100 millioner kroner til 721 millioner kroner.

»Jeg er meget tilfreds med, at vi igen i år har leveret et stærk resultat.«

»Med lanceringen af flere high-end produkter og en stærk kommerciel eksekvering har vi yderligere konsolideret vores position som den globale leder inden for det hurtigt voksende Unified Communications-marked«, skriver René Svendsen, direktør i GN Audi.