Her er ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Allan Karlsen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Aon Denmark A/S

Allan Karlsen, 50 år, tiltræder 1. august som adm. direktør for Aon Denmark A/S. Han er i dag nordeuropæisk direktør for forsikringsselskabet Genworth Financial, Life Style Protection. Har tidligere været adm. direktør for GE Money Bank og Dansk Bredbånd, samt salgsdirektør i TDC Mobil. Han er uddannet cand.merc. fra Aarhus Universitet og efteruddannet på INSEAD, Henley og Darden.

BDO Corporate Finance

Lasse Fredborg bliver ny manager for BDO Corporate Finance. Han har tidligere været hos Ernst & Young i Danmark og London, hvor han har haft store nationale og internationale kunder som A.P. Møller - Mærsk, Coca-Cola Company, Intel og BP. Han kommer fra en stilling som partner hos Westergaard, og er uddannet cand.merc.aud.

Banque Internationale à Luxembourg

Ruben Petersen, 55 år, er tiltrådt som Senior Private Banker i Banque Internationale à Luxembourg (BIL Danmark). Han har 15 års erfaring med den internationale finansverden som Senior Client Advisor, hvor han de seneste otte år, har arbejdet og rådgivet Banque Internationale à Luxembourgs internationale private banking kunder.

Dansk Kommunikationsforening

Torben Dan Pedersen er udnævnt til direktør i Dansk Kommunikationsforening pr. 1. maj. Han kommer fra en stilling som områdedirektør i kommunikationsbureauet Operate. Tidligere har han været adm. direktør i Advice samt bl.a. kommunikationschef i Hjerteforeningen.

DTZ Vurdering og Research

Jens Kondrup er ansat som analytiker på DTZ’ kontor i København. Han er uddannet can.merc. (IB) og kommer fra en stilling i skatteministeriets departement.

PFA Asset Management

Ulrik Holm Oxfeldt er ansat som sales director i PFA Asset Management. Her får han lederansvar for Salg & Rådgivning, der står for salg af kapitalforvaltningsydelser. Han er uddannet cand.polit. og kommer fra en stilling som ansvarlig for SEBs merchant banking relationer.

Copenhagen Malmö Port

Barbara Scheel Agersnap tiltræder som viceadministrerende direktør i Copenhagen Malmö Port den 1. juni. Hun bestrider i øjeblikket en stilling som executive director ved Innovation Centre Denmark i Shanghai.

Coloplast

Cathrine Solmunde, 37 år, er ansat som international dialogue manager i Coloplast. Hun skal styrke virksomhedens globale dialogmarkedsføring. Hun kommer fra en stilling som business director hos Action Europe og har tidligere været chef for marketing og salg hos CBB Mobil. Elodie Dewaegenaere, 28 år, er ansat som international product manager i Coloplast. Hun vil i sin nye stilling beskæftige sig med brandudvikling inden for kontinens, som er et af virksomhedens forretningsområder. Hun er uddannet inden for marketing og ledelse og har tidligere været ansat som brand manager hos British American Tobacco.

Formuepleje

Klaus Blaabjerg, 41 år, er ansat som Chief Portfolio Manager, Head of Corporate Credit. Han har 15 års erfaring inden for investering i globale virksomhedsobligationer, senest som ansvarlig for virksomhedsobligationer i Sparinvest.

Grontmij

Sanne Munk Doll, 36 år, er ansat som projektleder i Water i Grontmij. Hun kommer fra en stilling som funktionsleder i miljøministeriet og er uddannet geolog. Esben Terp Fjederholt er ansat som projektmedarbejder i nature management i Grontmij. Han kommer fra en stilling som konsulent hos Myotis og er uddannet cand.scient. i biologi.

MTG

Jakob Mejlhede Andersen er udnævnt til executive vice president for programming and content development i medievirksomheden MTG. Her bliver han ansvarlig for køb af indhold, programmer og programudvikling. Han kom til MTG fra MTV i 2006, hvor han først blev ansat som dansk programchef på TV3.