Her er årets mest læste historier om erhvervslivet

Stress, løn og benzinstationer, der skifter navne. Det var, hvad Business.dk-brugerne helst ville vide noget om i 2015. Se hele listen over årets 10 mest læste historier fra erhvervslivet og omegn.

Foto: Preben Madsen.
1) Skal man tro listen over årets mest læste artikler på Business.dk, så er vi stærkt optagede at stress, hvad enten vi allerede er stressede eller bare gerne vil undgå at blive det. I artiklen »De ti mest stressende job er fundet« kan du læse eller genlæse, om du har valgt en stressende branche - eller om sandsynligvis slipper for at blive ramt af stress.

2) Lidt i samme karriere-boldgade kommer årets næstmest læste - denne gang med fokus på løn. I artiklen »Her er uddannelserne som sikrer dig de bedste lønninger« kan du blive klogere på, hvilken uddannelse du skal vælge for at ligge lunt i svinget lønmæssigt i fremtiden.

3) Nu er det slut med at tage på Statoil og fylde benzin på. Denne melding fra september kom tydeligvis som en overraskelse for mange, hvilket sendte artiklen op som tredjemest læste i 2015. Læs hvad Statoil kommer til at hedde her.

4) Business.dks læsere er, som de fleste, ret optagede af, hvordan de rigeste i samfundet har det. Hvis du ikke allerede er gået på opdagelse i listen over Danmarks rigeste 2015, så kan du dykke ned i listen her.

5) Vi elsker også at læse om den lille mand mod systemet. Historien om en dansk IT-iværksætter, der var godt træt af Post Danmarks prisstigninger og stiftede sin egen netbutik, som skal gøre det billigere at sende pakkepost, blev årets femtemest læste.

6) Som med de rigeste i samfundet, så er vi også stærkt optagede af, hvem talenterne er i dansk erhvervsliv anno 2015. Læs eller genlæs deres historier her.

7) Et af årets store temaer på Business.dk var Ryanair og kampen mod den danske fagbevægelse. Læs en af de historier, der for alvor sparkede gang i debatten om den kontroversielle, irske flyselskab.

8) Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen stod for et af årets mest markante jobskifte. Læs hvordan vi dækkede sagen.

9) Et andet emne som optager os er risikoen for at vores computere bliver inficeret med virus. Historien »Ondsindet virus går efter danskernes bankkonti« blev en af årets mest læste.

10) Finansmanden Lars Tvede, der bor i Schweiz, argumenterer mod høje skattesatser, fordi de hverken giver et socialt sundere samfund eller flere skatteindtægter. Dette indlæg, som endda er fra 2014, er dukket op på mest læste-listerne hos Business.dk gentagne gange i løbet af året.