Hartmann-topchef død efter cykelulykke

Emballagevirksomheden Brdr. Hartmanns adm. dir., Ulrik Kolding Hartvig, omkom søndag.

Ulrik Kolding Hartvig blev 48 år. Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Emballagevirksomhedens Brdr. Hartmanns administrerende direktør, Ulrik Kolding Hartvig, er søndag 18. februar 2018 omkommet efter en cykelulykke.

Koncernfinansdirektør og medlem af direktionen, Marianne Rørslev Bock, er blevet udnævnt til konstitueret administrerende direktør og vil varetage den daglige ledelse af Hartmann i den kommende tid.

»Det er med stor sorg, at Hartmanns ledelse og medarbejdere har modtaget meddelelsen om Ulrik Kolding Hartvigs alt for tidlige død, og vores tanker og medfølelse er med familien i denne svære tid,« skriver selskabet i en pressemeddelse søndag eftermiddag.

»Ulrik var højt respekteret og særdeles vellidt, og vores tanker går til hans hustru, døtre og familie i denne svære tid. Vi fastholder fokus på at drive forretningen med Marianne Rørslev Bock som konstitueret adm. direktør i den kommende tid,« siger bestyrelsesformand Agnete Raaschou-Nielsen i en meddelelse ifølge Finans.dk.

»Hartmann er godt rustet til at håndtere denne tragiske situation, da Marianne også påtog sig opgaven som konstitueret administrerende direktør med stor dygtighed i et halvt år tilbage i 2013,« skriver bestyrelsesformanden.

I pressemeddelsen skriver selskabet videre, at man trods dødsfaldet vil fremlægge årsregnskabet som planlagt 28. februar.

Brdr. Hartmann er verdens største producent af æggebakker og har omkring 2.000 ansatte globalt. Udover æggebakker laver selskabet anden form for emballage til bl.a. frugtindustrien.

Selskabet er børsnoteret, men Stadil-familiens selskab Thornico Holding ejer 68,6 pct. af aktierne, skriver Finans.dk.