Gule plader jages efter sommeren

Jagtsæson. Ejere af biler på gule plader kan godt begynde at se sig over skulderen. Skat starter landsdækkende jagt efter sommerferien.

Efter sommerferien starter Skat en landsdækkende jagt på varebiler på gule nummerplader, der er i konflikt med skattelovgivningen, momslovgivningen og registreringslovgivningen. Det dagbladet Børsen.

Jagten bliver sat ind i to forløb. I første fase udsender Skat efter sommerferien en piece til alle ejere af gulpladebiler med orientering om registrering og brugen af varebiler på gule nummerplader.

Anden fase i kontrolaktionen vil være en række fysiske kontroller af biler på gule nummerplader - over hele landet - i samarbejde med politiet.

- Jeg kan bekræfte, at vi har et samarbejde i gang med Skat omkring gulpladebilerne, men det er endnu ikke planlagt i detaljer, så jeg kan ikke sige noget om, hvornår det sker - eller hvordan. Men vi skal hjælpe med at stoppe bilerne i kontrollerne, siger chefen for Rigspolitiets Færdselsafdeling, politiinspektør Helge Holbæk til Børsen.

Kilde: Børsen