Fodbold-investorer, det eksklusive stormagasin og kræft på jobbet

Foto: Jens Nørgaard Larsen

Berlingske Business kan i dag afsløre, hvem der står bag sidste uges køb af fodboldklubben FC Nordsjælland. Hemmelighedskræmmeriet om de egentlige investorer er højst overraskende i den danske fodboldverden. Men blandt investorerne er oliemilliardæren Bob Finch, som fik et blakket ry under Balkan-krigene.

Læs også om Illums nye adm. direktør, Jeanette Aaen, som vil gøre Illum til Nordens mest eksklusive stomagasin. Kunden og gammeldags dyder som service og kundeforkælelse skal i højsædet, fordi »dårlig service sætter sig i resultaterne«, siger hun.

I takt med at flere rammes af kræft er behovet for at diskutere mulighederne for at bevare kontakten til arbejdsmarkedet stigende. Læs om to kolleger hos Deloitte, hvor den ene har været - og den anden stadig er - alvorligt syg af kræft, men som begge finder mening i at give den så meget gas på kontoret, som helbredet tillader.

Når Bjarne Corydon om en måned foretager sit livs karriereskifte fra udskældt politiker til højtgageret Mc-Kinsey- konsulent bevæger han sig ind i en konkurrencekultur, som gør hans udmeldinger om Danmark til søndagsskolelæsning. Læs Jens Chr. Hansens blog.

Fra Business-kalenderen kan vi i dag fremhæve, at der kommer nye tal for ejendomssalget i 3. kvartal og for beskæftigelsen i oktober.

Business.dk bestyres i dag af Sonny Wichmann

God dag - og god jul, når den tid kommer.