Firma afviser anklager om fup

Fup-sagen. Anklagerne mod de af flere instanser erklærede fupfirmaer, IT Support Danmark og Dansk Tele Support kan ikke holde vand, mener bagmanden.

Det bliver ualmindelig vanskeligt for anklagemyndigheden at løfte bevisbyrden i "pilot"-sagen mod IT Support Danmark og Dansk Telesupport, mener Lasse Skou, der står bag de to virksomheder.
I går løftede ErhvervsBladet sløret for, at der er rejst tiltale mod de to virksomheder. I dag kan vi endvidere bekræfte, at de to virksomheder både er tiltalt for brud på markedsføringsloven og straffelovens paragraf 279 om bedrageri. Men der er ikke hold i nogen af anklagerne, mener bagmanden.
- Vi er lidt overraskede over, at det overhovedet har ført til en sigtelse. Da politiet sidst kiggede os efter i sømmene, blev der ikke rejst tiltale, og jeg kan ikke se, at noget skulle have ændret sig, siger Lasse Skou.

Fortrøstning i begge lejreSelv om straframmen for bedragerisk virksomhed tillader fængsling i op til otte år, er det ikke noget, der påvirker Lasse Skou synderligt. Han er sikker på sine virksomheders uskyld.
- Jeg er ikke specielt urolig ved sagen. Selvfølgelig har vi da haft nogle utilfredse kunder, men jeg er mere ked af, at vi ikke kunne løse situationen på normal vis ved at snakke om tingene, siger Lasse Skou.
Men Håndværksrådet, der har rejst sagen, tror nu alligevel godt, at Lasse Skou kan begynde at bekymre sig.
- Jeg er meget fortrøstningsfuld. Når Københavns Politi, efter tre års efterforskning, mener der er en sag, så tror også jeg på det, siger Jeppe Rosenmejer, jurist i Håndværksrådet og daglig bestyrer af Annoncehajhotlinjen.