Får du nej i banken?

Har din virksomhed også oplevet strammere vilkår, som kan være altafgørende for forretningens udvikling? Eller har du fundet den gyldne vej til bankernes hjerte. Del dine oplevelser her på ErhvervsBladet.dk.

Løber du panden mod muren, hver gang du forsøger at få en ny aftale med banken? Bliver bombarderet med spørgsmål, du aldrig tidligere har skullet levere et gyldent svar på om driften af din forretning? Og afkrævet nye grader af sikkerhed, hvis du skal have nogen chanche for at forny din kassekredit? Eller har du knækket koden og fået gennemført en fornuftig aftale med din bank?

En ny udlånsundersøgelse fra Nationalbanken, hvor pengeinstitutternes kreditchefer svarer på spørgsmål om deres udlånspolitik, viser, at kreditpolitikken for erhvervslivet er blevet markant strammere i fjerde kvartal - og ventes at blive strammet yderligere i første kvartal af 2009.

Har din virksomhed også oplevet strammere vilkår, som kan være altafgørende for forretningens udvikling? Eller har du fundet den gyldne vej til bankernes hjerte.

Del dine oplevelser her på ErhvervsBladet.dk eller skriv til journalist Annette Sand, asa@erhvervsbladet.dk.