F1-lån i dødskamp

I årevis var F1-lånet danskernes foretrukne, men nu er det endegyldigt på vej i graven. To realkreditinstitutter sløjfer lånet helt, mens de andre ikke længere tør spå om lånetypens fremtid. Fold sammen
Læs mere

Det lån, der engang var danskernes foretrukne, F1, er på vej til at blive aflivet. To af de fire realkreditinstitutter tilbyder ikke længere lånet til nye kunder, mens eksisterende kunder med lånetyper kan beholde dem – men med voldsomme prisstigninger. Samtidig kan danske boliglån med ét slag blive flere tusinde kroner dyrere om året på grund af ny EU-regulering.

Abekasteriet i sagen om gigantisk svindel med refusion af udbytteskat fortsætter. Læs i dag historien om, at skatteministeriets departementschef, Jens Brøchner, var fysisk fraværende, da Skats interne revisorer advarede om rod med refusion af udbytteskat. Men det frikender ham ikke for ansvar, mener eksperter. Imens forsøger Skatteministeriet at placere ansvaret for svindelrefusion hos Skat.

Synes du, at Apples iPhone 6 Plus-telefon er voldsom i størrelse? Eller at den lidt større Samsungs Galaxy S6 Edge Plus er det? Så er det med at holde fast i håndtaget, når Lenovos nyeste flagskib, Phab Plus, skal løftes ud af æsken for første gang. Nu er den her nemlig - monstertelefonen!

Den største barriere for flere kvinder i toppen af dansk erhvervsliv ligger hos kvinderne selv. Man skal kunne og man skal ville, skriver Jens Chr. Hansen på sin blog. Deltag i debatten her.

Den Europæiske Centralbank holder rentemøde i dag. Læs i øvrigt Business-kalenderen.

God dag fra Jesper Woldenhof, dagens onlineansvarlige