Endomondo-millionær laver kogebog, OW Bunker-ejers forklaring vakler

Jakob Jønck ( kendt fra Endomondo ) starter nyt selskab "Feast" Fold sammen
Læs mere

Godmorgen

Han blev sidste år mangemillionær på at sælge en fitness-app. Nu bytter Endomondo-stifteren Jakob Jønck motion ud med madlavning. Den 39-årige superiværksætter vil skabe verdens bedste digitale kogebog.

Altor undgik at blive involveret i det prospekt, som lå til grund for børsnoteringen af OW Bunker. Sådan har det hidtil lydt fra den svenske kapitalfond, der ejede den tidligere bunkervirksomhed. Dermed havde Altor ikke noget ansvar for det centrale dokument til investorerne, der blev sendt ud før den ulykkelige børsnotering, som et halvt år senere endte med, at OW Bunker gik konkurs. Men den nye rapport fra kuratoren i konkursboet giver et helt andet billede af forløbet.

Oven på den store svindelsag med rettighedsmidler angribes flere bestyrelser i Producentforeningens regi nu indefra. Flere medlemmer er utilfredse med, at bestyrelserne skal rydde op efter svindel, der er sket på deres vagt. Den overvejende opbakning til bestyrelsen er dog intakt.

Danmarks Statistik kommer i dag med friske tal for antallet af konkurser og tvangsauktioner samt ejendomssalg. Læs i øvrigt Business-kalenderen.

Med ønsket om en god dag

Morten Thorborg Jasper

Jourhavende, Business.dk