Deutsche Bank: Købstilbud en mulighed for Nets

Der er grøde i markedet for betalingsservice, hvor konsolideringen er i fuld gang og ventes at fortsætte på den længere bane.

Arkivfoto. Der er grøde i markedet for betalingsservice, hvor konsolideringen er i fuld gang og ventes at fortsætte på den længere bane.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det vurderer Deutsche Bank i en brancheanalyse fra i fredags, som peger på Nets som en potentiel opkøbskandidat og også løfter kursmålet for aktien. Anbefalingen er uændret »køb«.

»Vi fastholder også vores positive syn på Nets, hvor enhver henvendelse om opkøb bør involvere en pæn præmie i forhold til afregningskursen ved børsnoteringen på 150 kr., og hvor den fundamentale forretning fortsat vil være overbevisende selv uden en købsaftale,« skriver Deutsche i analysen.

Banken har sat et nyt kursmål på 175 kr. mod tidligere 153 kr. Aktien i Nets falder mandag med 0,1 pct. oven i et fald på 1,4 pct. fredag, hvor analysen er dateret.

Med det nye kursmål værdisættes Nets inklusive gæld til 13 gange den estimerede driftsindtjening, EBITDA, i 2018 mod tidligere 12,5 gange. Det sker på baggrund af revaluering af sektoren, skriver Deutsche.