Debat: Thornings vækstpakke – vidunderlig eller værdiløs?

Helle Thorning-Schmidt er i offensiven med en vækstpakke til 36 mia. kr. Nødvendig medicin, siger hun – Regeringen kalder det dårlig timing. Hvad mener du?

Helle Thorning-Schmidt og regeringen med Anders Fogh Rasmussen i spidsen er ikke enige om, hvordan Danmark bedst kommer ud af krisen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Udviser Helle Thorning-Schmidt lige nøjagtig den ”sense-of-urgency” der er påkrævet p.t., hvis Danmark skal undgå at synke ned i depressions-sumpen?

Eller er der blot tale om en oppositions-leder med at voldsomt behov for at vise handlekraft – og som derfor overreagerer og tager fór voldsomt fat i de finanspolitiske værktøjer med stor skade til følge?

Deltag i debatten her og giv din mening til kende .Business.dk forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til, at redigere eller fjerne kommentarer fra debatter, der er:

- i strid med gældende lovgivning
- racistiske eller injurierende
- skrevet i en grov tone
- udleverer personlige oplysninger

Ved at kommentere accepterer du, at Business.dk herefter frit og fremover kan offentliggøre dit indhold i Berlingske Tidende, på www.business.dk eller andre platforme og medier, som drives af Det Berlingske Officin.