Danske Bank er Danmarks bedste børsmægler

Danske Bank er ikke alene Danmarks suverænt største børsmægler, men også den bedste. Det siger i hvert fald de professionelle investorer i årets toneangivende Prospera-undersøgelse, ifølge dagbladet Børsen.

Når kapitalforvalterne hos 18 af Danmarks største investorer bliver spurgt, så peger de entydigt på Danske Bank som den børsmægler, der giver den bedste service og kvalitet, når de skal vurdere og handle danske aktier.

Og der er et godt stykke ned til andenpladsen, hvor der er samlet hele tre børsmæglere: Carnegie, der sidste år delte førstepladsen med Danske Bank, Handelsbanken, som sidste år lå helt nede på en femteplads, og SEB Enskilda, der sidste år rykkede ned på en tredjeplads fra en andenplads i 2005.

På femtepladsen over de store investorers foretrukne børsmægler ligger FIH, hvilket er lidt af en præstation. Reelt har FIH nemlig kun betjent de store investorer siden marts i år, og det er blot anden gang nogensinde i Norden, at en børsmægler rykker direkte ind på Prospera-listen over de bedste børsmæglere.