Business Update: To go-boom, Apple-nyt og lederuddannelse - kun for kvinder

God morgen.

Har du fået morgenkaffe hjemme - eller er du en af de mange, der venter, og snupper en to-go-kaffe med på vej til arbejde? Ja, danskene kan tilsyneladende ikke få nok af to-go-kaffe. Og onsdagens nyhed om at de nuværende Baresso-kaffebarer bliver omdannet til Espresso House har bredt sig som en løbeild på de sociale medier. Alle de store leverandører af hurtig og god kaffe - fra 7-Eleven til Starbucks - melder om fremgang i salget.

Og til et andet populært produkt. IT-giganten Apple præsenterede i går aftes sine nye iPhone 7-smartphones og et nyt Apple Watch. Læs om alt det nye og se billederne af de nye skud på stammen.

Der er også nyt på uddannelsesområdet. Mærsk, ­forsikringsselskabet Tryg, revisionshuset PwC og konsulentfirmaet McKinsey, Dansk Erhverv og AVT Business School står således bag en splinterny, specialdesignet lederuddannelse eksklusivt for kvinder, som skal udvikle Danmarks næste generation af kvindelige topledere. Læs interviewet med Initiativtageren, Tine Arentsen Willumsen, som bl.a. har arbejdet for B&O og for ­diamantkoncernen De Beers.

Og så tegner der sig et politisk flertal i folketinget henover midten for en modernisering af taxiloven, når forhandlingerne påbegyndes i dag. Dansk Folkeparti stiller ufravigelige krav, mens Socialdemokraterne er åbne for et samarbejde med regeringen. Resultatet kan blive en åbning for Uber.

Torsdag morgen byder på kvartalregnskab fra flyselskabet SAS. Se også Business-kalenderen.

Dagens jourhavende er Sonny Wichmann. God dag